2104822594 6938828585 Διάκου Αθανάσιου 30, Άγιος Ιωάννης Ρέντης
ΖΙΩΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ
Υδραυλικές Εγκαταστάσεις & Εργασίες - Άγιος Ιωάννης Ρέντης

 

Η επιχείρηση του Υδραυλικού Παναγιώτη Ζιώγου έχει την έδρα της στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής προσφέροντας εδώ και πολλά χρόνια υπηρεσίες θέρμανσης, ύδρευσης και καυσίμων. 
 

Εξυπηρετούμε άμεσα μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις οικιών, επαγγελματικών και βιομηχανικών χώρων με απόλυτη ασφάλεια και αντοχή στο χρόνο. Οι τιμές μας είναι προσιτές και πλήρως προσαρμοσμένες στα δεδομένα της εποχής. 

 


Επικοινωνήστε μαζί μας

πραγματοποιούμε μελέτη, σχεδιασμό και υλοποίηση υδραυλικών εγκαταστάσεων σε Ρέντη, Παλαιό Φάληρο, Πειραιά και σε όλη την Αττική.

Αποκατάσταση υδραυλικής βλάβης

Αποκατάσταση υδραυλικής βλάβης

Είμαστε στο πλευρό σας 24 ώρες το 24ωρο με υπηρεσίες επίλυσης βλαβών και υδραυλικών προβλημάτων σε Ρέντη, Πειραιά, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκατάσταση αερίου

Εγκατάσταση αερίου

Τροφοδοσία επιτοίχιου λέβητα με κρύο νερό και σύνδεση του με το κύκλωμα ζεστού νερού για άμεση τροφοδοσία εγκατάστασης με ζεστό νερό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υδραυλικές εργασίες

Υδραυλικές εργασίες

Εργαζόμαστε με σεβασμό για κάθε πελάτη, συνέπεια στα ραντεβού, καθαριότητα και γρήγορη εκτέλεση των έργων που αναλαμβάνουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λύσεις θέρμανσης

Λύσεις θέρμανσης

Προηγμένες & συμφέρουσες λύσεις για να αποκτήσει ο χώρος σας αυτονομία θέρμανσης με τις κατάλληλες συσκευές και απαιτούμενες ενέργειες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ